Kursledaren

Hej, det är jag som är Eva!

 

Jag är creative content writer med en bakgrund inom marknadsföring, PR och sälj.

Det är jag som har skapat Masterclass för författare: Bygg ditt författarvarumärke, Marknadsför och Sälj böcker!

Varför då? Därför att jag älskar att skriva, klura på idéer, skapa kreativ content, vässa på affärsplaner och marknadsföringsstrategier, bygga varumärke och genomföra aktiviter. Och såklart– sälja produkter och tjänster om jag genuint tror på.

Och jag tror på berättelser, oavsett format, men visst klappar mitt hjärta lite extra för den tryckta boken. ❤️

Det är något speciellt att känna doften av nytryckt papper och hur handen trevande utforskar bokomslagets relieftryck. Liksom hur det stillsamma läsandet ersätts av frenetiskt bladvänderi och en lampa som släcks först i gryningen.

Och jag tror på författarna, berättelsernas hjältar! Hur tomt och intetsägande skulle inte världen vara utan er? Det är ni kära författare som är både programmets musa och målgrupp.

För varje sekund föds nya och originella berättelser, men hur ska läsarna känna till dem, om du som författare inte vet hur du ska marknadsföra och sälja dina böcker?

Mitt syfte… 

Är att hjälpa dig att gå från att vara en omedveten till en medveten författare när det kommer till kunskap och praktisk tillämpning av marknadsföring och försäljning.

Jag vill hjälpa dig att bli en ”bokentreprenör”, en författare som tar på sig entreprenörshatten, och som arbetar efter en tydlig plan och steg- för- steg process för att uppnå dina målsättningar och drömmar. 🌟

Är du redo att bli en bokentreprenör?

Det kan bara du själv svara på, men fråga dig själv hur du vill att ditt författarliv ska se ut om ett år?

Kommer dina böcker fortsatt ligga orörda i källaren? Är du fortsatt nedslagen och förvirrad över hur du ska marknadsföra och sälja dina böcker?

Prova en ny riktning! Om du vågar ta steget så är du redo att bli en bokentreprenör!

Mitt löfte…

Jag utlovar ett program med fokus på både teori och praktiska övningar som ska få ditt författarvarumärke och böcker att lyfta till högre höjder!

Men sist men inte minst, så utlovas ett stort knippe engagemang, inspiration och författarglädje. 📕 💚

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avregistrera dig när du vill. Kontakta mig om du inte ser formuläret ovan, så hjälper jag dig.